Online Booking

Behandlinger

Ansigt

På Klinikken behandler vi med professionelle produkter: iS Clinical, pHformula og Intraceuticals.

Vi skræddersyer behandlingen til netop din hud og dit behov, og gennem professionelle produkter skaber vi dig et bedre velbefindende med en sund og smuk hud.

Vores ansigtsbehandlinger forener en oplevelse af velvære og pleje med en målrettet behandling for din skønhed.

Krop

BernthCare forkæler dig og din krop med balancen mellem den ydre skønhed og den indre harmoni og velvære.

Forkælende kropsbehandlinger giver dig ny vitalitet og et større overskud. En velplejet krop vil øge din selvfølelse og dit selvværd, give sanserne ro og løsne for lette spændinger.

Sammen med skønne velduftende kropsolier, udføres behandlingerne så huden efterlades blød og smidig.

Ved alle kropsbehandlinger serveres en sund og forskønnende smootie fyldt med frugt, vitaminer og antioxidanter.

Hudpleje

iS Clinical er en eksklusiv klinisk hudplejeserie med medicinske egenskaber, udviklet af den amerikanske virksomhed Innovative Skincare, som er kendt for at levere unikke og effektive hudplejeprodukter. Bag serien er samlet et team af verdenskendte læger og farmakologer, samt en gruppe af eksperter som er ansvarlige for de største fremskridt indenfor hudpleje og anti-age videnskaben.

iS Clinical består udelukkende af rene og virkningsfulde ingredienser, samtidig med at produkterne giver klinisk dokumenterede resultater helt ned på celleniveau. Virkningen af de aktive ingredienser giver væsentlige forbedringer i hudens struktur, beskytter mod ældning samt behandler skader efter akne og sol. De er særdeles effektive til behandling af rosacea, pigmentpletter samt til forebyggelse af fine linier og rynker.

BernthCare tilbyder bl.a. frugtsyrebehandlingen Fire & Ice fra iS Clinical. Behandlingen vækker dine saner til live, ved at afgive aromaer af varm kanel og frisk kold pebermynte. Resultaterne ses allerede efter første behandling, som kan bruges enkeltstående eller som et kurforløb. For at opnå den bedst mulige effekt anbefales et kurforløb med 3 behandlinger med 14 dages mellemrum. Behandlingen kan herefter gentages hver 6. uge for at opnå et vedholdende resultat.

Produkterne henvender sig til både mænd og kvinder. Hertil kommer, at iS Clinical anvendes af flere Hollywoodstjerner, heriblandt Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Ashley Judd, Faith Hill og Jon Bon Jovi.

 

pHformula er en spansk hudplejeserie af rene produkter med medicinske egenskaber. Alle behandlinger og produkter er baseret på "regenerativ medicin", og formålet er at skabe en kontrolleret, kemisk overfladefornyelse af huden, hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv.

pHformula´s behandlinger kalder vi for “FaceCare” behandlinger.
Behandlingerne er enkle og resultatskabende ansigtsbehandlinger, der altid har dine ønsker og behov i fokus. Hver behandling sammensætter vi efter din huds behov og udfordringer.
Uanset om du vælger en behandling på 25 ,50 eller 80 minutter, får du en komplet behandling der sætter ind på hudens behov og udfordringer. Med markedets mest innovative, effektive og resultatskabende ingredienser, reparereres og genskabes dine cellers funktioner og giver huden nyt liv.
Med pHformula laver vi effektive behandlinger og kan tilbyde dig en hjemmeplejeserie med produkter som hurtigt giver synlige resultater.

Her er altså tale om særdeles effektive behandlingsresultater med førsteklasses aktive ingredienser – uden farvestoffer, mineralske olier og parabener.

Målrettet og effektiv behandling af 4 "problematikker":

  1. A.G.E. Moden, ældet, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter ("leverpletter").
  2. M.E.L.A. Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, "kemi".
  3. A.C. Akne, uren hud, fedtet hud. Grove, "åbne" porer, overfladiske ar.
  4. C.R. Chronic redness. Kronisk rødme, karsprængninger, disponeret for rosacea, uren hud med meget rødme.

 

Needling by pHformula

Skal din ansigtsbehandling løftes til et højere niveau? 
Needling anbefales til fine linjer/rynker, ar, store porer, slap hud, hyperpigmentering, forfiner strukturen og booster huden med masser af glød og power. 

Needling er en af tidens mest efterspurgte ansigtsbehandlinger. Needling laver små huller i huden, der stimulerer hudens egne selvreparerende mekanismer, og det er en af de mest effektive måder at få sat gang i hudens kollagenproduktion. De små huller sikrer desuden, at de aktive ingredienser (syrer, fugt, vitaminer etc.) nemmere trænger ned i vævet og genopbygger hudens sunde udseende indefra og ud.

Vi benytter meget små nåle der er siliconebelagt og arbejder kun i det øverste lag af huden. Måske du kender til dermarollers/mikroneedling osv... Needling er samme princip, hvor vi skaber mikroskopiske kanaler i huden som booster helingsprocessen. Det giver en god effekt på dannelsen af ny koallagen og nye hudceller.

Needling kan være en enkeltstående behandling eller indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb på 4 behandlinger.

 

Diamond Peel

Diamont peeling med Pristine er en dybdegående peeling som blidt fjerner de døde hudceller. En blid og behaglige behandling, hvor selv de meget sarte hudtyper kan behandles.

En afslappende oplevelse af luksus, når de ægte diamanter masserer din hud og giver en forbedring der allerede er synlig efter første gang.

Ansigtsbehandlingen er fantastisk til dig, som ønsker mere glød, og også helt fantastisk til afhjælpning af et hudproblem, såsom acne, mørke pigment- pletter og store porer.

Behandlingen minimerer fine linier og giver ikke mindst en forbedret hudstruktur med et sundere og friskere look.

Det optimale resultat af diamond peel, opnår man ved at tage et kurforløb på 3-6 behandlinger med et interval på 7-10 dage. Derefter kan behandlingen yderligere vedligeholdes ca. hver 5.-6. uge. 

Intraceuticals

Intracenticals Oxygen Lift - bedre kendt som Madonnabehandlingen - bruges af kendte verden over. En gennemført luksusbehandling hvor der behandles med 98% rent oxygen og en aktiv serum, indeholdende hyaluron, grøn te samt vitamin A, C og E.

Intracenticals Oxygen Lift reducerer rynker og holder huden ung - uden nåle eller operationer. Oxygenen sluser det aktive serum ind i huden, og er en unik terapiform.

Oxygen er en alderdomsbremser og har til opgave at mætte huden med oxygene substabser. Behandlingen er velegnet til alle der trænger til et løft og fylde i ansigtshuden igen, og giver synlig resultater allerede efter 1 be- handling.
En kølende, skøn og afslappende behandling, hvor huden vil være næret og fugtet samt se strålende frisk og foryngret ud på blot 30 minutter. Resultatet vil fortsætte med at forbedres de følgende dage.

Vi anbefaler et kurforløb på 6 behandlinger, med 7-10 dages intervalg, og hjemmepleje for et længere holdbart resultat. Effekten vil holde sig i op til ca. 3 måneder.
 

Voks

Få fjernet uønsket hår i ansigtet eller på kroppen med en professionel voksbehandling - hårfjerning med varmt voks.

Vores LYCON voksbehandlinger fjerner hårene med roden! Det betyder, at du er hårfri længere end ved barbering. Gevinsten er også, at ved regelmæssige voksbehandlinger, bliver hårvæksten mere sparsom.

Når du er kommet ind i en god rytme, kræver det en regelmæssig behandling med 3-4 ugers mellemrum, og i tiden imellem voksninger kan du nyde, at du slipper for at hive skraberen frem hver eller hver anden dag.

LYCON leverer enestående resultater, idet den fjerner genstridige hår helt ned til 1 mm. Samtidig med den lave temperatur, superflexible og milde voks, leverer den en plejende og fugtende behandling på selv den mest sensitive hud.

 

Makeup

Makeup fremhæver smukke træk og reducerer små uregelmessigheder og skønhedsfejl. Makeup styrker din personlige udstråling og skal lægges, så den ser naturlig ud, og passer lige nettop til din type, og med de farver der passer til dig.

IDUN Minerals er makeup-serien hos BernthCare. Serien bruger naturlige ingredienser af højeste kvalitet, hvilket gør, at det er en af de stærkeste producenter af mineralmakeup på markedet i dag.

IDUN Minerals er en plejende og mineralsk makeup. Serien er et svensk makeup brand forsket og udviklet med innovative, aktive ingredienser, og leverer en sund og smuk hud til alle hudtyper.

IDUN Minerals anvender og indeholder kun testede og rene ingredienser, for at hjælpe din hud med at få et sundt og naturligt udseende.
Derudover er produkterne fyldt med en unik blanding af antioxidanter og vitaminer - har solbeskyttelse og er talkumfri. IDUN går langt udenom parabener og kradse farvestoffer og kan anvendes til alle hudtyper.

IDUN anvender skønne ingredienser som det naturlige Mica-glimmer til at give makeuppen smukke nuancer. Derudover tyttebær- og multebærolie til at gøre produkterne smidige.

 

Manicure · Pedicure

Hænderne er vores visitkort, og velplejede hænder sender et positivt signal.
Vores fødder bærer os gennem livet, derfor fortjener de forkælelse og opmærksomhed. 

Smukke hænder og fødder betyder velplejede negle, og hos Bernthcare tilbyder vi skønne behandlinger med CND Shellac Nail Color.

Shellac er et professionelt produkt, der lægges på neglen som en helt almindelig neglelak, den giver de smukkeste lakeringer og har en fantastisk glans. 

Først ligges der en underlak, derefter en farve og til sidst en overlak. Hvert lag hærdes
i et UV-lys, hvilket betyder nul tørretid.

Shellac holder perfekt i op til ca. 14 dage - du slipper med andre ord for ridser og afskalninger efter bare få dage.
Fjernes igen på ca. 10 minutter.

Manicure kan vælges med eller uden lakering.

Pedicure kan vælges, hvis du også ønsker den smukke shellac påført efterfølgende.